HYPOXI – ASKEL KOHTI HYVINVOINTIA. 

Hypoxissa vaihtelevan ilmanpaineen yhdistäminen liikuntaan auttaa kohdistamaan rasvanpolton toivotulle alueelle!

Kohdennettu rasvanpoltto keskivartaloon

Joillekin ylimääräinen rasva kertyy pääasiassa vyötärölle ja vatsan seudulle, mikä on yleistä etenkin iän myötä. Keskivartalon rasvakertymät ovat myös terveysriski, koska niitä kertyy tyypillisesti myös sisäelinten ympärille sekä vatsaonteloon. Sisäelinrasva lisää riskiä sairastua sydän- ja verisuonisairauksiin, metabolisen oireyhtymään ja tyypin 2 diabetekseen. Vyötärölinjan tarkkailu on näin ollen hyödyllistä myös terveydellisistä syistä. Hypoxin avulla suurin osa rasvanpoltosta saadaan kohdistettua keskivartaloon, vyötärön ja vatsan seudulle. Liikunnan aikana rasvahappoja vapautuu kehon energiantarpeen mukaan ja rasvaa palaa lihaksissa sekä metaboloituu maksan toiminnasta.

Kohdennettu rasvanpoltto alavartaloon

Etenkin naisilla rasva kertyy tyypillisesti reisiin, lantioon sekä pakaroihin. Näiden alueiden verenkierto on usein heikentynyt, jonka vuoksi perinteinen laihduttaminen ei useinkaan ole riittävä tehokasta. Hypoxi kohdentaa rasvanpolton vyötäröstä alaspäin vähentäen samalla selluliittia. Liikuntamuoto laitteissa on kevyttä kuntopyöräilyä ilmanpaineeltaan vaihtelevissa olosuhteissa.

Iho ja selluliitti

Iho on ihmisen suurin elin, mutta myös se tarvitsee harjoittelua pysyäkseen joustavana ja kauniina. Ihon kimmoisuus vähentyy niin iän myötä, kuin suuren kehomuutoksen, esimerkiksi raskauden ja synnytyksen tai painonpudotuksen jälkeen. Hypoxilla ihoa voidaan harjoittaa tehokkaasti vaihtelevaa yli- ja alipainetta hyväksi käyttäen. Tämä vähentää tehokkaasti selluliittia, kun alueiden pintaverenkierron parantamisen lisäksi saadaan aikaiseksi kohdennettua rasvanpolttoa ihonalaisiin rasvakudoksiin.

Lue lisää Hypoxin käytöstä selluliitin poistossa

HYPOXI kohdistettu rasvanpoltto
Jos kiinnostuit Hypoxin käytöstä kohdennetussa rasvanpoltossa, varaa maksuton konsultaatiokäynti Hypoxi Orivedelle! Konsultaatiokäynnillä kerromme lisää kohdennetusta rasvanpoltosta ja arvioimme, minkälainen jakso sopisi parhaiten juuri sopisi. Käynti sisältää myös Hypoxi-laitekokeilun. 

Asiakaspalautteita: