HYPOXI – ASKEL KOHTI HYVINVOINTIA. 

Asiakkaiden kokemuksia Hypoxista

Emme olisi avanneet HYPOXI®-studiota, jos tämä ei oikeasti toimisi. Mutta annetaan tulosten puhua puolestaan: alta voit kuunnella asiakkaiden kokemuksia ja tuloksia HYPOXI-jaksoista. Voit halutessasi lukea myös tutkimustuloksia. HYPOXI®-studioita on Suomessa noin 30 ja jo kymmenet tuhannet suomalaiset ovat käyneet HYPOXI®-jaksoilla.

HYPOXIn suosio kasvaa kokoajan, koska se tuo hyviä tuloksia

HYPOXI-jakson käyneistä:

Heidi Sohlbergillä lähti HYPOXI® Challenge-jakson aikana melkein 5 kg painoa ja vyötärö kapeni noin 25 cm!

Nina Mikkosen fiilikset kuuden HYPOXI-kerran jälkeen: äärimmäisen hyvät fiilikset, kaikki on pitänyt paikkaansa mitä on luvattu, HYPOXI on tehokasta ja senttejä on lähtenyt vyötäröltä, reisistä ja pepusta. 

Yöhikoilu on vähentynyt, jumppien jälkeen lihaskivut ovat helpottaneet. Auttanut palautumiseen. Aineenvaihdunta on hyvin lähtenyt käyntiin. Olo on tuntunut energisemmältä ja kevyemmältä.

Hyvä palvelu, ystävällinen ja kannustava ilmapiiri. Joustavuutta myös löytyi kun piti aikaa siirtää.

Paikka jossa mieli lepää. Jos haluaa suorittaa omien ajatusten kanssa ohjaajat antaa tilaa..erittäin rentouttava ilmapiiri. Siisteys ja viihtyvyys. Kukkia maljakossa tai kynttilät tekevät olosta juhlallisen. Kannustava asenne saa motivaatiota tekemiselle. Kiitos.

Terhi ja Elina kertovat kokemuksiaan omista HYPOXI®-jaksoistaan.

 

Olen ollut virkeämpi ja energisempi. Hoitojakso motivoi hyvin elämäntaparemontin aloittamiseen eli omaan hyvinvointiin satsaamiseen.

Polvivamman kivut ovat helpottaneet.

Loistava kokemus! Plussaa siitä, että ajat pitivät täydellisesti paikkansa. Paikan viihtyisyydestä erityismaininta!

 

Maastopyöräilyn Suomen Mestari ”Henkka” Henri Ojala yllätyi kuinka paljon HYPOXI auttaa palautumiseen. Hän käyttää HYPOXIa tehokkaampaan palautumiseen ennen isoja kilpailuja ja niiden jälkeen.

Omalta kohdaltani kaikki on sujunut loistavasti. On löytynyt joustavuutta aikojen suhteen, tsemppausta ja huomioonottamista. Olen ollut erittäin tyytyväinen palveluun ja se on innostanut minua taas takaisin liikunnan pariin ja terveellisen ruoan pariin.

Ihana hypoxi. Oriveden toimipisteen sisustus ja valaistus luovat rauhallisen ja kiireettömän miljöön, johon on aina ihana tulla ja olla. Mielikin siis saa hetken hengähdyksen rauhallisessa ja tunnelmallisessa ympäristössä. Kehityskohteena haluaisin hypoxipukuun allien kohdalle myös nuo hierovat nystyrät. Kiitos Hypoxi Orivesi.

HYPOXI® mediassa: