HYPOXI – ASKEL KOHTI HYVINVOINTIA. 

Selluliitti koostuu imunesteen ja kuona-aineiden lisäksi aina myös rasvasoluista. Veri keskittyy useimmiten suuriin lihaksiin, mutta ympäröivässä kudoksessa verenkierto on heikko, mistä esimerkiksi reisien selluliitti ja muut rasvakertymät johtuvat. Selluliittia voi olla kenellä tahansa ja sen esiintyvyys yleensä vähenee reilusti painonpudotuksen myötä, mutta näkyviä tuloksia on hyvin vaikea saada pelkällä liikunnalla.

Hypoxi on ainoa luonnollinen ei-invasiivinen menetelmä, joka todistetusti vähentää selluliittia pitkäaikaisin tuloksin. Hypoxin avulla pystytään tehokkaasti polttamaan ihonalaista rasvaa, vilkastuttamaan verenkiertoa ja aineenvaihduntaa ongelma-alueilla. Tämä parantaa hapen, ravintoaineiden ja rasvahappojen kulkeutumista alueelle sekä kuona-aineiden poistumista, jonka seurauksena selluliitti vähenee. Pitkäkestoisen tuloksen saavuttamiseksi on tärkeää, että keho polttaa rasvaa ja että samalla kehon oma luonnollinen verenkierto paranee hoidettavalla alueella.

Joskus ihon muhkurainen olemus voi johtua lymfajärjestelmän eli imunestekierron toimintahäiriöistä, kuten lymfedeemasta tai lipademasta. Näihin liittyy aina myös kipua ja ne todetaan lääkärin diagnoosilla, mutta Hypoxista on todettu olevan hyötyä myös lymfakierron häiriöiden hoidossa.

Lue lisää lymfedeemasta ja lipademasta.

HYPOXI on ainoa ei-invasiivinen menetelmä, joka todistetusti vähentää selluliittia pitkäaikaisin tuloksin! 

Kiinnostuitko Hypoxin käyttämisestä selluliitin poistossa? Varaa ilmainen konsultaatiokäynti Oriveden Hypoxiin! Käynnillä pääset kuulemaan lisää Hypoxin vaikutuksesta, laadimme arvion juuri sinun tilanteeseesi sopivasta Hypoxi-jaksosta sekä pääset testamaan Hypoxi-laitteita.

Asiakkaiden kokemuksia Oriveden Hypoxista:

Hypoxista usein kysyttyä:

HYPOXI on kevyen liikunnan ja alipainehoidon yhdistelmä, jolla voidaan kohdentaa rasvanpoltto alavartaloon: vatsanalueelle, reisiin ja pakaroihin. HYPOXI polttaa tehokkaasti sisäelinrasvaa ja poistaa selluliittia. HYPOXI eroaa muista rasvanpoistohoidosta siinä, että se on täysin luonnollinen ja terveyttä edistävä menetelmä. HYPOXI on myös tehokas palautusharjoittelu urheilusuorituksen jälkeen ja sitä käytetään myös osana fysioterapiaa. Lisäksi lipedeman hoidossa HYPOXI:lla saadaan erittäin hyviä tuloksia.

HYPOXI sopii kaiken ikäisille naisille ja miehille , jotka pystyvät terveytensä puolesta kuntopyöräilemään kevyellä vastuksella. 

Lymfakierto tarkoittaa sitä, kun lymfa, eli  valkuaispitoinen kudosneste suodattuu verisuonista kudoksiin ja sieltä imusuonia pitkin imusolmukkeisiin ja lopulta takaisin laskimoverenkiertoon. HYPOXI® tuo tehokkaasti ja nopeasti helpostusta imunestekierron häiriöiden (lymfedeema ja lipadema) oireisiin.

Kyllä. HYPOXI on ainoa luonnollinen ei-invasiivinen menetelmä, joka todistetusti vähentää selluliittia pitkäaikaisin tuloksin, koska HYPOXIn avulla pystytään tehokkaasti polttamaan ihonalaista rasvaa. 

Tarvittavan HYPOXI-jakson pituus riippuu lähtötilanteesta. Siihen liittyviä tekijöitä ovat selluliitin laatu ja määrä, ikä, ihokudos sekä lihaksisto. Hoitojakson pituus on yleensä 4-10 viikkoa. 

HYPOXI toimii!