HYPOXI – ASKEL KOHTI HYVINVOINTIA. 

 

Naisten kehoa ympäröi usein hormonaalinen pintarasva, jota on erityisen vaikeaa laihduttaa tavanomaisen painonpudotuksen avulla. Hypoxissa käytössä on yli– ja alipainehoitoja, jotka ovat omiaan juuri män tyyppisille ongelmille. Alipaineeli vakuumihoito edistää verenkiertoa iho– ja rasvakudoksissa ja parantaa hapen ja ravinteiden kulkeutumista kudoksiin. Ylipainehoito taas auttaa poistamaan nestettä ja verta rasvakudoksista ja edistää lymfakiertoa. Ajan saatossa iho menettää myös kimmoisuuttaan ja lisäksi suurin osa naisista kärsii muhkuraisesta selluliitti-ihosta, jonka hoitoon Hypoxin on todettu olevan ainoa ei-invasiivinen menetelmä.

Reidet, peppu, lantio, vatsanseutu ja vyötärö… HYPOXIn avulla rasvanpoltto on mahdollista kohdentaa halutuille alueille täysin luonnollisesti rasvanpolttoliikunnan ansiosta! 

Naisilla perinteiset ongelma-alueet ovat alavartalolla,mutta valitettavasti perinteinen painonpudotus kohdistuu kuitenkin ensisijaisesti ylävartaloon, jolloin kehon mittasuhteet muuttuvat korostaen ongelmakohtia entisestään. Hypoxi-treeni keskittää rasvanpolton tarkkaan. Jos ongelma-alueena on esimerkiksi reidet, niiden pienentyminen kolminkertaistuu verrattuna tavalliseen liikuntaan. Ympärysmitan pieneneminen jatkuu myös toisella ja kolmannella hoitojaksolla, mikäli kehossa on edelleen ylimääräistä rasvaa.

Hypoxi-jaksot suunnitellaan aina koulutetun ohjaajan kanssa asiakaskohtaisesti ja yksilöllisesti. Suunnitelmaa noudattamalla vaikutukset ovat yleensä nähtävissä jo noin neljässä viikossa. Jakson pituus määräytyy lähtötilanteen ja tavoitteiden perusteella ja paras tulos saavutetaan yhdistämällä Hypoxi-jaksoon ohjaajan laatima ruokavalio.

Lue lisää Hypoxista ja kohdennetusta rasvanpoltosta

Asiakkaiden kokemuksia Oriveden HYPOXIsta: