HYPOXI – ASKEL KOHTI HYVINVOINTIA. 

Mitä ovat lymfedeema ja lipadema?

Lymfedeemalla tarkoitetaan kroonista imunestekierron häiriötä, joka ensimmäisenä oireena aiheuttaa turvotusta. Pitkittyneenä lymfedeema aiheuttaa myös ihon paksuuntumista, särkyä ja lisää tulehdusalttiutta. Lipadema taas on oireyhtymä, joka aiheuttaa rasvakertymiä, painetta, kosketusherkkyyttä ja särkyä sekä ihon epätasaisuutta pääasiassa raajoihin. Lipadema on krooninen sairaus, joka hankaloittaa elämää monilla osa-alueilla. Lipademan ja lymfedeeman yhdistelmää kutsutaan lipo-lymfadeemaksi.

 

Hypoxi lymfedeeman ja lipademan hoidossa

Hypoxi yhdistää kevyen liikunnan ja vaihtelevan ilmanpaineen, jonka ansiosta se parantaa verenkiertoa ja aktivoi imunestekiertoa. Kokemusten perusteella Hypoxi on tehokas pienentämään alaraajojen ympärysmittaa, tasoittamaan ihon rakennetta sekä vähentämään alaraajojen kosketusarkuutta ja särkyjä. Pidemmällä aikavälillä kipu vähenee ja iho tuntuu pehmeämmältä. Koska Hypoxi yhdistää alipainehoidon ja liikunnan, painonpudotuksessa alaraajoissa on antanut positiivisia asiakaskokemuksia. Hypoxi ei paranna lymfakierron toimintahäiriöitä tai poista niiden syitä, mutta se vähentää merkittävästi oireita, parantaa elämänlaatua ja motivoi asiakkaita aktiivisempaan elämään, joka myös auttaa vähentämään oireita ja ylläpitämään tuloksia.

HYPOXI aktivoi tehokkaasti nestekiertoa, parantaa verenkiertoa alavartalossa sekä vähentää tehokkaasti ja nopeasti turvotusta helpottaen lymfajärjestelmän toimintahäiriöiden oireita! 

Jos sinulla on todettu lymfajärjestelmän toimintahäiriö, sinun kannattaa ottaa selvää, voisiko Hypoxista olla apua oireidesi hoitoon. Varaa maksuton konsultaatiokäynti Oriveden Hypoxi-studioon! Käynnillä kartoitamme tilannettasi keskustelemalla Hypoxin imunestekiertoon liittyvistä vaikutuksista. Käynti sisältää myös laitekokeilun.

HYPOXI: