HYPOXI – ASKEL KOHTI HYVINVOINTIA. 

Noin 95%:lla miehistä ylimääräinen rasva kertyy nimenomaan vyötärön ja vatsan alueelle. Hypoxi on erittäin tehokas keino miehille, jotka haluavat päästä eroon keskivartalon rasvakertymistä. Kiireiset aikataulut, epäsäännöllinen syöminen ja istumatyö ovat kaikki tekijöitä, jotka voivat johtaa ylimääräiseen rasvakertymseen vuosien mittaan. Keskivartalon rasvakertymät eivät ole vain esteettinen haitta, vaan ne voivat myös aiheuttaa terveysriskejä, sillä rasvaa varastoituu tyypillisesti myös sisäelinten ympärille sekä vatsaonteloon lisäten sydän- ja verisuonisairauksien, metabolisen oireyhtymän ja 2-tyypin diabeteksen riskiä.

Hypoxi tarjoaa liikuntamuodon, joka on suunniteltu erityisesti keskivartalon rasvan poistamiseen. Menetelmä hyödyntää vaihtelevaa yli- ja alipainetta, joka kohdistuu suoraan ongelma-alueisiin. Tämän painehoidon yhdistäminen kehon omaan aktiiviseen harjoitteluun johtaa tehokkaaseen rasvanpolttoon vyötärönseudulla ja kyljissä. Harjoituksen aikana vapautuu rasvahappoja kehon energiantarpeen mukaan, ja rasva palaa lihaksissa sekä metaboloituu maksan toiminnan avulla. 

Hypoxilla voidaan tehdä myös tehokas palautumisharjoitus, joka palauttaa lihaksia kevyen harjoittelun ja vaihtelevan ilmanpaineen yhdistelmällä. Lue lisää Hypoxin käytöstä palautumisessa

Hypoxi mies

HYPOXIssa vaihtelevan ilmanpaineen yhdistäminen liikuntaan auttaa kohdistamaan rasvanpolton toivotulle alueelle sen optimoidun verenkierron ansiosta!