HYPOXI – ASKEL KOHTI HYVINVOINTIA. 

HYPOXI-yrittäjä Miia Nippalan tarina:

Miten päädyin HYPOXI-yrittäjäksi?

Olen lähtöisin Savosta ja työskentelin noin 20 vuotta sote alalla enimmäkseen Kuopion yliopistollisessa sairaalassa eri erikoisaloilla. Viimeiset pari vuotta toimin perhetukikeskuksen johtajana lastensuojelussa, muutettuani Pirkanmaalle vuonna 2019. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja-kätilö ja lisäksi olen valmistunut sosiaali- ja terveysalan johtamisen ja kehittämisen (YAMK)- tutkinnosta. Tällä hetkellä opiskelen työni ohessa digimarkkinointia ja toimin myös hakukoneoptimointia tekevässä perheyrityksessä. Viime vuosina tekemäni esihenkilötyö on ollut pitkälti hallinnollista päätetyöskentelyä, mutta ihmisten hyvinvointi ja asiakaskohtaamiset ovat aina olleet minulle tärkeitä. HYPOXI®-yrittäjänä saan toteuttaa minulle tärkeää ihmisten kohtaamista ja auttamista, sekä samalla vastata laaja-alaisemmin yrityksen toiminnasta ja organisoinnista. HYPOXIin olen käynyt valmentavat koulutuspäivät sekä teoriaopintoja, ja menetelmä on tuttu myös oman kokemukseni kautta. 

Hyvät tulokset asiakkaana innosti yrittäjäksi

Olen kuullut Hypoxista ensimmäisen kerran reilut 10 vuotta sitten. Näin TV-ohjelmasta kuinka Hypoxia käytetään ja miten se vaikuttaa. Kiinnostuin heti Hypoxista, mutta omalla paikkakunnalla ei ollut Hypoxi studiota, jotta olisin voinut testata sitä. Myöhemmin silloiseen kotikaupunkiini Kuopioon tuli Hypoxi- studio ja kävin ensin ilmaisella konsultaatiokäynnillä. Heti ensimmäisen kerran jälkeen ihastuin Hypoxi-menetelmään. Alle tunnissa sain sekä rentoutusta, että kevyttä liikuntaa, joka oli kuitenkin erittäin tehokasta kohdistaen rasvanpolton juuri niille ongelma-alueille, mitä itse toivoin. Kävin Hypoxissa 12 kerran yhdistelmähoitojakson ja sain aivan huikeita tuloksia! Iho kiinteytyi ja silottui, painoa tippui useampi kilo ja ennen kaikkea senttejä lähti useita kymmeniä joka puolelta kehoa! Elin kiireistä lapsiperheen arkea ja työkin vei ison osan ajastani. Hypoxi mahdollisti sen, että sain tehtyä tehokkaan treenin alle tunnissa. Samalla sain lepohetken, kun rentouduin ennen pyörällä polkemista 20 minuuttia HDC-pedillä, joka toimii tehokkaana alkulämmittelynä ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa, poistaen samalla kuona-aineita ja nestettä. Muutamaa vuotta myöhemmin kävin toisen Hypoxi-jakson ja silloin syntyi ajatus, että voisiko minulla olla joku päivä oma Hypoxi-studio. Ajatus on hautunut takaraivossa muutamia vuosia ja viime marraskuussa aloimme suunnitella sen perustamista. Valmisteluita on tehty siis useampi kuukausi ja tänä syksynä unelma omasta studiosta vihdoin toteutuu.

Studio hyvien yhteyksien päässä Oriveden keskustassa

Hypoxi-studioita löytyy valtakunnallisesti jo useita kymmeniä. Lähden rohkeasti kokeilemaan Hypoxia pienemmällä paikkakunnalla ja toivon, että asiakkaat löytävät Oriveden studiolle. Sijainti on ainakin mainio 9-tien varrella, joten studiolle on helppo poiketa kauempaakin. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo – mahdollisuus on myöhemmin laajentaa toimintaa muuallekin Pirkanmaalla. Voit tulla piipahtamaan studiolla tai varata ajan maksuttomaan konsultaatiokäyntiin, jolloin pääset testaamaan Hypoxia ja kuulet lisää mitä Hypoxi voi sinulle tarjota. Studiolla on rento, lämmin ja ystävällinen palvelu. Pyrin joustamaan ajanvarauksissa mahdollisuuksien mukaan. Hypoxi-kerran päätteeksi on myös mahdollisuus käydä saunomassa ja huuhtoa hiet pois. Olette lämpimästi tervetulleita!

Miia Nippala Hypoxi Orivesi

Miia Nippala