HYPOXI – ASKEL KOHTI HYVINVOINTIA. 

Avoin työpaikka Orivesi: HYPOXI-ohjaaja (1-2 osa-aikaista työpaikkaa)

Haemme Oriveden studiolle yhtä tai kahta osa-aikaista studiotyöntekijää. Työ on pääasiassa ilta- ja lauantaityötä, illat alkaen iltapäivästä. Työtehtäviin kuuluu asiakkaiden ohjaus studiolla, ohjaus HYPOXI-laitteisiin, ajanvaraukset, yhteydenpitoa asiakkaisiin puhelimitse ja sähköpostitse sekä studion siisteydestä huolehtimista. Työ soveltuu esimerkiksi opiskelijalle, muuta osa-aikatyötä tekevälle tai lisätyötä kaipaavalle. Tehtävä sopii hyvin myös yrittäjälle/kevytyrittäjälle. Koulutamme työntekijän tehtävään, eli aiempaa HYPOXI-kokemusta ei edellytetä.

HYPOXI on kokonaisvaltainen tutkitusti tehokas hyvinvointia edistävä menetelmä, jossa yhdistyy liikunta, vaihteleva ilmanpaine ja ruokavalio. HYPOXI kohdentaa rasvanpolton vatsanseudulle ja alavartaloon. HYPOXIssa liikutaan HYPOXI-laitteissa. Kohdennetun rasvanpolton lisäksi HYPOXIa käytetään kuntoutuksessa esim. polvileikkauksen jälkeen ja urheilijat voivat käyttää HYPOXIa palautumisharjoitteluun. HYPOXI-studiolla asiakkaita ohjaa HYPOXI-ohjaaja. 

HYPOXI Orivesi on syyskuussa 2022 avattu studio aivan Oriveden keskustassa ja tilamme ovat erittäin viihtyisät. Meillä jokainen asiakas kohdataan yksilöllisesti ja arvokkaasti. Studiolla vallitsee lämminhenkinen, kannustava ja positiivinen ilmapiiri. 

Hakemamme henkilö on: 

  • Avoin, iloinen ja ehdottoman asiakaspalveluhenkinen.
  • Kiinnostunut liikunnasta ja terveellisistä elämäntavoista.
  • Ulospäinsuuntautunut ja hyvät ihmissuhdetaidot omaava.
  • Pystyy työskentelemään itsenäisesti.
  • Lisäksi katsomme eduksi esimerkiksi fysioterapiaan, liikunta-alaan tai ravitsemustieteisiin liittyvät opinnot ja/tai työkokemuksen.
 

Palkkaus 12 € tunti + ilta- ja lauantailisä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön/henkilöiden löydyttyä.

Jos koet olevasi oikea henkilö työhön, lähetä vapaamuotoinen hakemus, josta käy ilmi aikaisempi työkokemus ja koulutus. Lähetä hakemus osoitteen orivesi@hypoxi.fi. Käytä otsikkona nimikettä HYPOXI-ohjaaja ORIVESI.

Lisätietoja antaa HYPOXI Orivesi/ Miia Nippala p.041 311 9421

Miia Nippala Hypoxi Orivesi